Projects Services News About Materials Contacts

Gallery Krasnodar

public area
shopping center
retail
Gallery Krasnodar

THE TOTAL SQUARE 51 000 м2

CLIENT TPs nedvizhimost

ADDRESS г. Краснодар, пересечение улиц Северная и Красная

ENGINEERING 2012

CONSTRUCTION 2012–2013


About Project

The main entrance to the building is located at the intersection of Severnaya and Oktyabrskaya streets. In addition, there is an entrance to the complex from the southeast, where the site is adjacent to the buffer zone of the tower Shukhov. The project provides for the renovation of the Shukhov tower as well as for the organization of an open area, for it to be the combining factor of both areas of the complex.

In order to create a single shopping and entertainment complex the projected building was connected to the existing mall “Gallery Krasnodar-1” with an overhead crossing, passing from the second and third floors, over the roadway and the pedestrian part of the Rashipilevskaya street.

The project comprises of a 3-storey building with an open parking on the roof, from which access is provided by means of escalators and elevators to the first and second floors of the shopping center as well as the underground floor under the southern part of the building. The building is located within the boundaries of the allotted site and has facilities, ensuring easy access for people with disabilities, both from the parking area and from the street.

Other projects

Clariden Leu
The interior of the small office of the well-known Zurich bank Clariden Leu had to comply with corporate standards for the design of private banking facilities around the world.
Cleary, Gottlieb, Steen & Hamilton LLC
The seriousness of the image of the legal company is emphasized by the laconism of the planning and finishing solutions - the verified accuracy of perforations and knots, the selection and location of the corresponding lightning solved in the form of modern light panels.
CREDIT SUISSE FIRST BOSTON
From the very beginning the office design provided for future reshaping of the office area, facilitating change in size and in the number of rooms. A special ceiling was selected to be connected with partition fixes.