Projects Services News About Materials Contacts

Moёt Hennessy

office interior; loft

THE TOTAL SQUARE 1 600 sq m

ADDRESS 15 bld 14 Leningradsky prospect

ENGINEERING

CONSTRUCTION 2017


About Project

Russian headquarters of Moёt Hennessy, part of LVMH Group, a global leader in luxury goods, has moved to Bolshevik business and cultural complex owned by investment company O1 Properties. JLL advised on the lease of approx. 1,600 sq m while ABD architects worked on the headquarters’ interior design.


The office is tastefully decorated with light wood and white stone with see-through partitions made to order. Floors in both meeting rooms and workspace are laid with engineered wood panels. Those and many other stylish details make the office stand out among others and accentuate its style and elegance.


Bolshevik business and cultural complex is a project of renovation of the territory of the same-name famous confectionery factory located on Leningradsky Avenue. Three of the factory buildings constructed at the turn of the 20th century by French architect Oscar Didio have been recognized as cultural heritage objects. The project for the territory renovation was elaborated by John McAslan + Partners, UK. Bolshevik complex includes an A class business center with loft style offices, an outdoor public area, a spacious atrium with retail zone, and the Museum of Russian Impressionism.


117 Moёt Hennessy employees now work in Bolshevik Business and Cultural Complex. A 50 sq m wooden bar is a distinctive feature of the new office. Thanks to movable partitions, the bar space can be merged with a large meeting room and the lounge to make up a huge 120 sq m area suitable for company events. Loft atmosphere has been created by the use of specific materials, mainly by local partners, in order to optimize the fit-out budget.

Other projects

Estee Lauder
The office interior of the famous cosmetic company Estee Lauder leaves a feeling of lightness, agility and transparency, which is achieved through clear zoning, extensive use of glass and light-colored finishes.
Europark
When you enter, you discover a completely enchanting gallery without any columns - an actual shopping street, lit by a skylight.
Europark
The urban context defined the volumetrics and the floor-plan layout unusual for a shopping mall: irregular foot-print shape and curved facades.